perjantai 12. joulukuuta 2014

Derekaz Explosives -pennut jo 5 viikkosia...

Ihan huiman nopeasti kuluu aika, pennut täyttivät keskiviikkona jo 5 viikkoa! Syntyivät siis 5.11. ja kasvavat kohisten. Sunnuntaina tapaamme Niinan ja pentujen kanssa ensimmäisen pennunkatsojat, jännä päivä tulossa koko porukalle. Sunnuntaina napsitaan kakaroista myös uusia kuvia, tässä postauksessa kuvia parin viikon takaa - piti joulukorttikuvia saada ;)

Näyttäisi siltä, että pentueen ainoa tyttö, mustapantterineitonen jää jatkokasvatukseen. Ainakin kaksi pojista näyttää olevan mustasavuvalkoisia, joten ilmeisesti sitten sellainenkin etsisi sijoituskotia... olisikohan Sinun luona pienen mustasavuvalkoisen pojan mentävä kolo? :) Kolme pojista siis kastroidaan ja myydään lemmikeiksi, mutta tämä toki on vasta viidenviikonsuunnitelma - tässähän ehtii tapahtumaan vaikka mitä, elämme jänniä aikoja :)

Ja lisää  jänniä uutisia - näyttäisi siltä, että ruskeatäplikäs Dallas (Derekaz Burlesque) on tiineenä komealle mustalle kollille Chicolle (IC Sweetpurr's Salmiak)! Pentuja odotetaan syntyväksi tammikuun loppupuolella, ihanaa ja jännittävää saada kotiinkin pikkukissoja <3

Olemme saaneet myös hieman julkisuutta, sillä haastatteluni oli Kissaposti -lehdessä marraskuun alussa ja tänään tipahti postiluukusta PIROK:n lehti, jossa on myös haastatteluni. PIROK:n lehden kanteen oli vieläpä yllätyksekseni laitettu Diegon kuva, julkkispoika! Diego on siis Nonnan poika Derekaz Electrique, toivottavasti Dakotan tuleva sulho. Nyt tulevana viikonloppuna Venäjän tyttömme Dakota muuttaa sijoituskotiin pk-seudulle, sillä kulttuurierot tuntuvat olevan aivan liian suuria näiden suomittarien ja venäjättären välillä :( Onneksi Dakotalle löytyi ihana sijoituskoti ja toivottavasti Dakota on tulevaisuudessa muutaman pentueen emo!

Mutta tässä muutama kuva viisikosta - saanen esitellä Derekaz Explosives -pentue 3,5 viikon iässä!

Kohta on pentu yli laidan!
Todella helppoa saada kaikki samaan kuvaan ja katsomaan suht samaan suuntaan..
Derekaz Disulfur Dinitride, musta tyttö
Derekaz Mercury Fulminate, ruskeatäplikäsvalkoinen poika
Derekaz Nitrogen Tribromide, mustasavuvalkoinen poika
Derekaz Titanium Tetraazide, mustavalkoinen poika
Derekaz Xenon Dioxide, mustasavuvalkoinen poika
Ja näin helppoa on koko lauman kuvaaminen!
Onneksi Niina kuvasi...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti